itulau_ulu_bg

Na asiasi atu le sui o le GDC a Kenyan i le Kaishan Group

Na asiasi atu le sui o le GDC a Kenyan i le Kaishan Group

Mai Ianuari 27th ia Fepuari 2nd, o le aumalaga mai Kenya's Geothermal Development Corporation (GDC) na lele mai Nairobi i Shanghai ma amata ai se asiasiga aloaia ma le malaga. I le vaitaimi, faatasi ai ma le folasaga ma le o faatasi ma ulu o le General Machinery Research Institute ma kamupani talafeagai, na asiasi atu le aumalaga i Kaishan Shanghai Lingang Industrial Park, Kaishan Quzhou Industrial Park, Donggang Heat Exchanger Production workshops ma Dazhou Industrial Park.

asiasi

O le malosi ma le maualuga o gaosiga gafatia, tulaga faʻatautaia o le saogalemu ma le gaosiga atamai na faʻafiafiaina le tuʻuina atu. Aemaise lava ina ua uma ona va'aia o le pisinisi a Kaishan e aofia ai le tele o fa'atonuga maualuga e pei o le geothermal development, aerodynamics, hydrogen energy applications and heavy-duty machinery.

I le aso 1 o Fepuari, na feiloai ai Dr. Tang Yan, Pule Sili o le Kaishan Group, ma le aumalaga, faʻafeiloaʻi le tekinolosi nofoaga eletise o le Kaishan wellhead module i malo, ma faia se fefaʻatauaʻiga Q & A i luga o le poloketi fou o loʻo lumanaʻi.

E le gata i lea, o faatonu o aʻoga suʻesuʻe talafeagai a Kaishan General Technology Research Institute na faʻatautaia le tele o aʻoaʻoga faʻapitoa i luga o le talosaga a le aumalaga asiasi, faʻavaeina se faavae mautu mo le vavalalata vavalalata i le lumanaʻi.

O le taitai o le aumalaga, Mr. Moses Kachumo, na faaalia lona agaga faafetai ia Kaishan mo le naunautai ma le mafaufau lelei o fuafuaga. Na ia fai mai o le Sosian power station na fausia e Kaishan i Menengai na faʻaalia ai tulaga maualuga faʻapitoa. I le fa'alavelave fa'afuase'i fa'afuase'i, e na'o le silia ma le 30 minute na toe fa'afeso'ota'i ai le fale eletise o Kaishan i le laina. E tusa ai ma mea na ia aʻoaʻoina e uiga i tekinolosi faʻapitoa a Kaishan, na ia fautuaina e galulue ma Kaishan o se 'au i luga o nisi galuega.


Taimi meli: Feb-29-2024

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.