itulau_ulu_bg

Valu masani compressor ea

Valu masani compressor ea

O le faʻaogaina o le ea compressor e taua tele ma le lagolago o mea eseese valve. E 8 ituaiga masani o valve i compressors ea.

01

Valau fa'aoga

O le faʻaogaina o le ea o se valve tuʻufaʻatasiga o le ea, o loʻo i ai galuega o le faʻaogaina o le ea, faʻapipiʻiina ma le faʻaleleia o le faʻatonuga, faʻatonutonuina o le gafatia, faʻafefe, puipuia o le laʻuina atu poʻo le tuiina o le suauu i le taimi e tapunia ai, ma isi. utaina pe a maua le paoa, la'u uta pe a leiloa le paoa. . E masani ona lua faiga o alatoto o le ea o le Compressor: ta'amilosaga tisiketi ma le ipu alatoto toe fa'afo'i. O le valve inlet ea e masani lava o se valve e masani ona tapunia e puipuia ai le tele o le kesi mai le ulu atu i le ulu o le masini pe a amata le compressor ma faʻateleina le afi amata i le taimi nei. O loʻo i ai se alalaupapa faʻaogaina i luga o le alavai faʻaoga e puipuia ai se vacuum maualuga mai le faia i totonu o le ulu o le masini pe a amata le masini ma leai se uta, lea e aʻafia ai le faʻatomization o le suauu lubricating.

Alavai mamafa maualalo

Ole alavai pito maualalo, lea e ta'ua o le valve tausiga o le mamafa, o lo'o i luga a'e o le suauu ma le kesi separator. O le mamafa tatala e masani ona seti i le 0.45MPa. O le galuega a le valve aupito maualalo o le mamafa i totonu o le compressor o loʻo faʻapea: ia vave faʻavaeina le taʻavale taʻavale e manaʻomia mo le lubrication pe a amata meafaigaluega, ia aloese mai le ofuina o meafaigaluega ona o le le lelei o le lubrication; e galue e pei o se pa puipui, e pulea le fua o le kesi e ala i le suauu ma kesi separation elemene faamama, ma ia puipuia le faaleagaina e ala i le saoasaoa maualuga tafe O le suauu ma le kesi aafiaga tuueseeseina aumaia le suauu lubricating i fafo o le faiga e aloese mai le eseesega mamafa mamafa. i itu uma e lua o le suauu ma le gas separation elemene mai le faaleagaina o mea faamama; o le galuega siaki e galue o se alavai e tasi le auala. Pe a le toe galue le compressor pe ulufale atu i le tulaga e leai se uta, o le mamafa o le paʻu suauʻu ma le kesi e pa'ū, ma o le valve faʻaitiitiga maualalo e mafai ona taofia le kesi mai le kesi e teu ai kesi mai le toe tafe atu i totonu o le suauu ma le kesi paelo.

02

valve saogalemu

Valau Saogalemu, e ta'ua foi o le valve fesoasoani, e faia se sao o le puipuiga o le saogalemu i totonu o le compressor system. Pe a sili atu le mamafa o le tino i le tau faʻamaonia, o le valve saogalemu e tatala ma faʻaulu atu se vaega o le kesi i totonu o le masini i totonu o le ea ina ia le sili atu le mamafa o le tino i le tau faʻatagaina, ma faʻamautinoa ai e le mafua ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi ona o le tele. omiga.

03

Valau e pulea le vevela

O le galuega a le valve pulea vevela o le pulea lea o le vevela vevela o le ulu o le masini. O lona taʻiala galue o le faʻaogaina o le vevela o le valve e faʻafetaui ai le suauʻu na faia i le va o le tino valve ma le atigi e ala i le faʻalauteleina ma faʻakonekarate e tusa ai ma le mataupu faavae o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia, o lea e pulea ai le vaega o le suauʻu lubricating e ulufale atu i le suauʻu malulu ina ia mautinoa ai. o le vevela o le rotor o loʻo i totonu o le seti seti.

Ole alavai eletise

O le solenoid valve e a'afia i le fa'atonuga, e aofia ai le fa'apipi'iina o le solenoid valve ma le venting solenoid valve. Solenoid valves e masani ona faʻaaogaina i compressors e fetuutuunai le itu, tafe, saoasaoa, luga-off ma isi taʻiala o le ala.

Valau fa'atatau fa'afeagai

O le va'a fa'atusa fa'afeagai e ta'ua fo'i o le valve fa'atonutonu gafatia. O lenei valve e faatoa aoga pe a sili atu le mamafa o le seti. E masani ona fa'aoga fa'atasi ma le valve fa'aogaina ole ea ole pepe. A faʻateleina le mamafa o le faʻaogaina ona o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le ea ma oʻo atu i le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le valve faʻatusatusa, o loʻo faʻaogaina le valve faʻafefeteina ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le ea, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le ea compressor i le tulaga tutusa e pei o le faiga. E paleni le taumafaina o le ea.

Suauu tapuni alavai

O le suauʻu tipi-off valve o se ki e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le suauʻu autu o loʻo ulu atu i le ulu fao. O lana galuega autu o le tipi ese o le suauʻu sapalai i le afi autu pe a tapunia le compressor e puipuia ai le suauu lubricating mai le suauʻu mai le afi afi autu ma le suauʻu backflow i le taimi o le tapunia.

Valau tasi ala

Ole ala e tasi e taʻua ole siaki siaki poʻo siaki siaki, e masani ona taʻua o le tasi-ala valve. I totonu o le ea faʻapipiʻiina, e masani lava ona faʻaaogaina e puipuia ai le faʻafefiloi o le suauʻu-ea faʻapipiʻi faʻafuaseʻi i tua-tui i totonu o le afi autu i le taimi faʻafuaseʻi tapuni, ma mafua ai ona fesuiaʻi le rotor. O le alavai e tasi le ala i nisi taimi e le tapunia mau. O mafuaʻaga autu o: o le mama faʻamaufaʻailoga paʻu o le alavai e tasi e pa'ū ma gau le puna. O le tautotogo ma le mama faʻamaufaʻailoga e manaʻomia ona sui; o loʻo i ai mea mai fafo e lagolagoina le mama faʻamaufaʻailoga, ma e manaʻomia ona faʻamamāina mea leaga i luga o le mama faʻamau.


Taimi meli: Me-08-2024

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.